Mainosteippaukset

Suunnittelemme, valmistamme ja asennamme teippauksia pienistä leikkuriteipeistä suuriin kuvatulosteisiin. Yksilölliset autoteippaukset on erinomainen tapa saada näkyvyyttä yritykselle. Huolitellut ikkunateippaukset ovat osa yrityksen ulkoista ilmettä.

Katso kuvat »

Tarrat ja tulosteet

Suunnittelemme ja valmistamme erikokoisia kestäviä tarroja yksittäisestä kappaleesta tuhansiin tarratulosteisiin, halutessasi myös muotoonleikattuna/laminoituna. Kauttamme onnistuvat tarrat ja tulosteet näyteikkunoihin, autoihin, mainoskyltteihin, suurkuvatulosteet tienvarsitauluihin jne.

Katso kuvat »

Näkösuojakalvot

Jäljitelmäkalvoilla saadaan luotua tyylikkäät etsaus- tai hiekkapuhallusvaikutelmat. Jäljitelmäkalvoilla tämä toteutuu ja edullisesti rikkomatta lasin pintaa. Jäljitelmäkalvot ovat kestäviä ja sopivat myös ulkokäyttöön. Ne voidaan asentaa vaihtamatta itse lasia. Jäljitelmäkalvot ovat helppo pitää puhtaana toisin kuin aitoa hiekkapuhalluslasia. Yhdistelemällä eri värejä ja kalvoja voidaan lisätä kuvan näyttävyyttä. Käyttämällä lasin kumpaakin puolta saadaan aikaan kolmiulotteinen vaikutelma. Jäljitelmäkalvot päästävät valoa läpi.

Katso kuvat »

Opasteet

Suunnittelemme, valmistamme ja asennamme yrityksenne kilpi- ja opastejärjestelmät yksilöllisesti juuri tarpeittenne mukaan tai yrityksenne laajennustarpeita silmälläpitäen. Opasteiden sijoitteluun ja kokoon kannattaa panostaa, pienemmissäkin kohteissa. Kauttamme myöskin A-telineet kääntämään ohikulkijat asiakkaiksenne. Banderollit valmistamme PVC umpi- tai reikävinyylille sekä lippukankaalle.

Katso kuvat »

Ikkunasuojakalvot – kiinteistön auringonsuoja- ja turvakalvot sekä autokalvot

Auringonsuoja- ja turvakalvot -tuoteryhmä sisältää laadukkaita ikkunakalvoratkaisuja kiinteistöjen ja autojen ikkunoihin, jotka lisäävät mukavuutta sisätiloissa, säästävät energiaa ja suojelevat niin sinua kuin ympäristöä.

Lue lisää »